Consult handleeskunde

Alles loopt ogenschijnlijk lekker in mijn leven, maar toch ben ik niet gelukkig... Hoe komt dat nou?

Waarom heb ik steeds ruzie met mijn partner/kinderen/familie/collega's?

Ik sta voor een belangrijke beslissing, maar weet niet wat ik moet doen...

Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden?

Waarom kan ik de juiste partner niet vinden?

Ik heb mijn leven op de rit, ik ben klaar voor een stuk verdieping!

Handen kennen geen maskers en vertellen geen sprookjes. Zij geven op een praktische manier inzicht in vragen over werk, relaties, kwaliteiten, talenten en blokkades. Ze vertellen het verhaal van het verleden, het heden en laten tendensen voor de toekomst zien.

 

Je kunt je handen zien als een boek dat het verhaal van jouw leven vertelt. Dat boek heb je lang geleden geschreven, wellicht voordat je naar de wereld kwam.

Als handlezer lees ik voor uit jouw boek. Als het goed is hoor je niet zoveel nieuws in de handlezing. Het doel is namelijk dat je je weer herinnert wat je in wezen allang weet, maar door de drukte van alledag wellicht vergeten bent. Mijn taak is jouw verhaal zonder oordeel te spiegelen, zodat je je bewust wordt van je kwaliteiten, je talenten, mogelijkheden, uitdagingen en valkuilen. De manier waarop je omgaat met deze kwaliteiten is mede afhankelijk van de patronen die je als kind hebt gecreëerd. Heb je deze patronen nog niet herkend en een plek gegeven, dan is de kans groot dat je regelmatig wordt geraakt in een oud stuk. Het kind in jou reageert dan op bepaalde situaties.

Handen geven inzicht in deze oude patronen. Ze vertellen immers ook waar je vandaan komt en of jij bent gezien in jouw kwaliteiten. Het mooie van een handlezing is dat je je weer bewust wordt van je keuzes: houd je vast aan het patroon, of accepteer je het en laat je het los? (hoe eng dat ook kan zijn).

Handen laten zien waar je ‘roeping’ in dit leven ligt en welke eventuele angsten hierbij in de weg staan. Het inzicht dat je krijgt via je handen zal tot herkenning en verrassing leiden en het mogelijk maken op een meer bewuste manier in het leven te staan. Waardoor je je toekomst in eigen hand kunt nemen!

Ben jij nieuwsgierig naar het verhaal van jouw handen? Naar jouw talenten en mogelijkheden, valkuilen en verlangens? Mail ons dan voor een afspraak en laat je verrassen. 

 

Tarieven Consult 1,5 uur in de praktijk

150 euro.

Uiteraard zitten de opname en handafdrukken hierbij. 

Voor een bedrijfsfactuur op naam komt er 21% btw bovenop.

​Het consult vindt plaats in mijn praktijk in Amsterdam zie route.

Teamsessies voor bedrijven

Ook voor een team is een handlezing een geweldige manier om elkaar op een andere manier te ontmoeten en te zien wat je elkaar als collega's komt brengen en hoe je elkaar kunt ondersteunen en aanvullen.

Er zijn meerdere mogelijkheden, van een groepssessie van(af) 2,5 uur tot een communicatie-training van een dag(deel).

Nieuwsgierig? Neem contact op om te kijken naar de mogelijkheden en prijzen. 

Hoe gaat het consult in z'n werk?

Tijdens het consult worden er afdrukken gemaakt van beide handen. Deze afdrukken krijg je mee na afloop van het consult. Neem ze mee bij een eventueel volgend consult, zodat we kunnen kijken wat er zoal is veranderd!

Opname

Een consult duurt in totaal 1,5 uur en wordt opgenomen. De opname wordt binnen 3 werkdagen naar je verzonden via WeTransfer. Hoewel het eigenlijk altijd goed gaat, kan ik de opnamekwaliteit niet garanderen. Je bent uiteraard vrij om je eigen opnameapparatuur mee te nemen (de dictafoon op een mobiele telefoon voldoet prima).

 

(Heb je de opname via WeTransfer niet ontvangen? Check dan je 'spambox', het kan zijn dat jouw provider WeTransfer niet herkent. De opname blijft 2 weken beschikbaar, dus fijn als je het bestand tijdig download).

Cadeaubon

Wil je iemand anders blij maken met een sessie? Een cadeaubon bestellen kan uiteraard ook. Stuur een mail met de gegevens van de ontvanger en het ontvangstadres naar info@ellenduim.nl. Na ontvangst van het consultbedrag (zie Tarieven Consult hierboven) op NL 55 ABNA 054 87 00 052, wordt de bon zsm naar je toegestuurd.

• Het blijkt dat onze replies vaak in de Spambox terechtkomen, met name bij Gmail en Hotmail accounts.

   Heb je geen antwoord van ons ontvangen? Kijk dan in je spambox, waarschijnlijk vind je het daar!

   En voeg ons toe aan je adresboek, zodat je nooit meer mail van ons hoeft te missen.

 

Weetje

Veranderlijkheid van de handen.

De handvorm, de vorm en stand van de vingers en de huidpatronen zijn erfelijk bepaald en dus onveranderlijk. Ze liggen aan de basis van het karakter. De lijnen en tekens in de hand zijn veranderlijk en laten zien hoe we met onze karaktereigenschappen omgaan: Wat willen we (Levenslijn), hoe denken we (Hoofdlijn) en wat voelen we (Hartlijn).

De lijnen en tekens in de hand veranderen als jij veranderingen doorvoert in je leven

(je bewust wordt van patronen en die los kan laten).

Wil je mijn privacyverklaring lezen? Klik dan hier 

  • Google Places Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram