Verbinding met jezelf, EmpowermentRetreat

Soms ontmoet je iemand voor het eerst en dan lijkt het alsof je elkaar al jaren kent. Dat had ik met Thirza van de Hoef. En aangezien we allebei altijd vol plannen zitten, vonden we het hoog tijd worden om de handen ineen te slaan en een empowerment-retreat te organiseren.

Wat kun je in dit retreat verwachten?

Op een prachtige locatie gaan we de verbinding aan met onszelf via de 5 elementen aarde, vuur, lucht, water en ether. Via yoga, handlezen, rituelen en heerlijke voeding laten we je ontdekken hoe je weer in verbinding komt met jouw element en zo de beste versie van jezelf kunt zijn!

Datum         Maart 2020

We zijn nog bezig de puntjes op de i te zetten, meer informatie volgt snel.

 

Wie is Thirza van de Hoef?

Thirza kwam in 2004 onverwacht in aanraking met yoga. Ze ontdekte dat yoga haar een diepe connectie gaf met zichzelf en voelde dat hier haar weg lag, de weg waar ze mensen het meest te bieden heeft. Yoga werd de passie in haar leven en yoga is een onderdeel van wie zij is. Door het volgen van zeer gedegen yogaopleidingen waaronder de drie jarige opleiding van Teresa Caldas en door haar manier van lesgeven is zij uitgegroeid tot een toonaangevende yogadocente op het gebied van yin-, vijnana- en ashtanga vinyasa-yoga. Haar werk als yogadocent kenmerkt zich door haar motiverende wijze van lesgeven, waarbij zij mensen laat ontdekken waar hun grenzen, uitdagingen, mogelijkheden en motivaties liggen. Thirza moedigt mensen aan, in een veilige setting, open te staan om uit hun comfort-zone te stappen en zo alle gebieden in zichzelf te (her)ontdekken. 

Thirza heeft haar eigen yoga-dvd en staat regelmatig in bladen als Happinez en Yogamagazine.

https://www.thirzavandehoef.nl

 

Wil je mijn privacyverklaring lezen? Klik dan hier 

  • Google Places Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram