Handlezen/Yoga/healthy food weekend: 4-6 oktober 2019!

Doe je mee?

Verwenweekend Handlezen/Yoga/Healthy Food

4 - 6 oktober 2019 in Laren (nh).

 

Samen met yogadocent Ellen Ruwe heb ik de afgelopen jaren verschillende weekenden Handlezen/Yoga/Healthy Food gegeven. We hebben hier zo van genoten en kregen zulke mooie reacties, dat we een weekend hebben gepland op de prachtige nieuwe locatie van Ellen: De Living Yoga Room in Laren (nh)! http://www.thelivingroomyoga.nl.

Programma

Het weekend is bedoeld om je op een ontspannen manier (weer) in contact te brengen met jezelf, even weg van de waan van alledag, even tijd en ruimte voor jezelf, zodat je je weer kunt herinneren wie je in wezen bent en vol energie naar huis zult gaan.

We hebben een superleuk programma voor je samengesteld:

* Een minicursus handlezen door Ellen Duim

In dit weekend neem ik je graag mee op een innerlijke reis, met jouw handen als reisgids en je hart als kompas.

Wil jij geen toeschouwer meer zijn in je eigen leven maar de regie in eigen hand nemen? Ga dan met ons mee en laat je verrassen!

We beginnen met het maken van handafdrukken. Daarna gaan we aan de slag met de basis van het handlezen en kijken we naar actuele thema's (balans, passie & hartstocht, etc).

Ook geef ik je tips en trucs, zodat je thuis meteen de handen van je geliefden kunt uitpluizen :-)

 

Naast de workshops is er voor iedereen ruimte voor een persoonlijk consult van 15 minuten. De sessie kun je opnemen op je mobiele telefoon zodat je het op een later moment terug kunt luisteren.

* Yoga lessen door Ellen Ruwe

Tijdens dit weekend krijg je 4 Yogalessen gegeven door Ellen Ruwe, yogadocent en eigenaar van de Living Room Yoga. We starten de dag met een hathales en sluiten af met een heerlijke yinles.

 


* Healthy Food

Uiteraard zorgen we dit weekend dat je niets tekort komt! Mijn favoriete kok Holy Basil zal ons dit weekend voorzien van gezond en uitzonderlijk lekker eten!

Uiteraard is er ook voldoende vrije tijd voor een boswandeling, een uurtje shoppen in het kunstenaarsdorp Laren of om je terug te trekken met een boek en kop thee.

Prijs

Prijs  395 euro p.p. voor een gedeelde tweepersoonskamer of 525 euro voor een eenpersoonskamer.

 

 

 

 

Enkele reacties van deelnemers:
'wat een passie!' 'Inspirerend, een cadeautje aan mijzelf!' 'Heerlijk, relaxed, emotioneel weekend', 'smaakt naar meer!' 'mooie combi  tussen leren, doen en ervaren', 'verwenweekend!' 'mag ik alle recepten??', 'wanneer is het vervolgweekend?' 'yoga, maaltijden, handlezen: alles zeer verzorgd en professioneel' 'ik blijf nog een weekje :-)'

Wil je mijn privacyverklaring lezen? Klik dan hier 

  • Google Places Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram