Ben jij in je Element?

De grote Huidpatronen dag

De huidpatronen (of vingerafdrukken) ontstaan een aantal weken na de conceptie en zijn erfelijk bepaald. Als je jouw patronen vergelijkt met die van je ouders, kun je een combinatie van beider patronen bij jezelf terugvinden. En uiteraard zie je de patronen van je partner en jou terug in de handen van je eigen kinderen.

In tegenstelling tot de lijnen in de hand veranderen de huidpatronen niet. Je kunt ze dan ook zien als jouw blauwdruk.

De huidpatronen laten tot in de kern zien wie je bent en wat je les in het leven is.

Ze geven informatie over het karakter, talenten, persoonlijke eigenschappen, temperament en (erfelijke) zwakheid van organen.

Ook vertellen ze welk element overheerst in jouw handen: aarde, water, lucht of vuur.

Uiteraard kom je alle vier de elementen in jouw handen tegen. De huidpatronen op de vingertoppen laten jouw 'voorkeurselement(en)' zien. De voorkeurselementen zijn die elementen die nadrukkelijker aanwezig zijn dan de andere. 

Het is goed mogelijk dat je een klik ervaart met iemand met hetzelfde voorkeurselement, terwijl het lastig kan zijn iemand met tegenovergestelde voorkeurselementen te begrijpen.

Het is het mooiste om regelmatig in de ‘evenwichtszone’ te zitten. Daar zijn het denken, voelen, gewaarworden en de wilskracht in balans en kun je op een ander of een situatie reageren vanuit rust en overzicht. Maar hoe kom je in die evenwichtszone??

In deze boeiende workshop gaan we met de eigen patronen aan de slag. Je leert jouw patronen te herkennen en begrijpen, waardoor je meer begrip voor jezelf en de mensen om je heen zult ervaren. Ook krijg je tips hoe je in de evenwichtszone komt (of blijft :-). 

Natuurlijk krijg je de workshop op papier mee, zodat je thuis meteen de patronen van je geliefden onder de loep kunt nemen!

Praktisch

Datum:      28 maart 2020

Tijd:           10.30 - 16.30 uur
Locatie:      Haparandadam 7-C9, 1013 AK Amsterdam Houthavens
Kosten:      150 euro incl. lesmateriaal, koffie, thee & vegetarische lunch

                   Minimum aantal deelnemers: 6 (max. 10)

Aanmelding voor de workshop is een feit door opgave via email en het overmaken van het juiste bedrag op rekeningnummer: NL55 ABNA 054.87.00.052 o.v.v. naam en datum.

Mocht de workshop niet doorgaan, dan wordt het bedrag z.s.m. teruggestort. Deelname op volgorde van aanmelding en betaling.
 

Indien je met een eigen groepje een workshop wilt volgen (evt. op eigen locatie), kan dat natuurlijk ook. We plannen dan in overleg een datum.

 

Weetje

 De patronen die jij hebt in jouw handen zijn perfect om jouw doelen te bereiken in het leven.

Dus waarom verlangen naar dat wat je niet hebt?

Heb je bijvoorbeeld vooral bogen (aarde), dan is de kans groot dat je nooit zo uitbundig wordt als een vriendin met alleen maar kransen (vuur). Wat je waarschijnlijk niet doorhebt is dat die vurige vriendin jou nodig kan hebben om rust en structuur te vinden in haar leven..

 

Zelf heb ik bijvoorbeeld allemaal lussen in mijn handen (water). Dat betekent dat ik te leren heb om onvoorwaardelijk lief te hebben en me zonder oordeel jegens anderen (en mezelf!) te verbinden. Uiteraard ben ik hier in mijn leven regelmatig door getriggerd: ik had hoge verwachtingen, die leidden tot grote teleurstellingen. Sinds ik mijn verwachtingen meer en meer kan loslaten, ben ik een veel gelukkiger mens! (uit: Het Handleesboek)

 

Wil je mijn privacyverklaring lezen? Klik dan hier 

  • Google Places Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram